Head Coach στον Φοίβο Μελισσίων ο Ατσιδαύτης

Η Διοίκηση του ΣΦΑΜ «ΦΟΙΒΟΣ» δημιουργεί έναν νέο ρόλο, αυτόν του Επικεφαλής Προπονητή (Head Coach), με σκοπό τον συντονισμό όλων των τμημάτων του Συλλόγου (ακαδημίες, αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών και γυναικεία ομάδα). Ο νέος ρόλος είναι υβριδικός και περιλαμβάνει συνδυασμό καθηκόντων Τεχνικού Διευθυντή και Πρώτου Προπονητή.
 
Ο Head Coach είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου και συνεργάζεται με τους υπόλοιπους προπονητές επιβλέποντας και δίνοντας κατευθύνσεις αναφορικά με την αγωνιστική φιλοσοφία των ομάδων, το πλάνο προπονήσεων, την προπονητική ύλη, καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης των αθλητριών. Εισηγείται στη Διοίκηση τους αγωνιστικούς στόχους για κάθε τμήμα, καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε αυτοί να επιτευχθούν. Αξιολογεί το έργο των προπονητών και στο τέλος του έτους εισηγείται στη Διοίκηση τις προτάσεις του σχετικά με τη διάρθρωση της προπονητικής ομάδας. Ηγείται του Συμβουλίου Προπονητών, το οποίο καταρτίζει τον προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα τόσο σε επίπεδο ομάδων όσο και ατομικά και αξιολογεί την εξέλιξη των αθλητριών, έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρη η πορεία κάθε αθλήτριας στην ομάδα ή στις ομάδες που αγωνίζεται.
Τον νέο ρόλο του Head Coach αναλαμβάνει ο κ. Στέλιος Ατσιδαύτης, παράλληλα με αυτόν του προπονητή της Γυναικείας Ομάδας. Ευχόμαστε στον Στέλιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!