Ο Πανιώνιος κατέκτησε το 31ο τουρνουά "Στέλιος Καλαϊτζής"

Στον μεγάλο τελικό του 31ου τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» που διοργάνωσε ο Πανερυθραϊκός στο ομώνυμο γήπεδο, νικητής βγήκε ο Πανιώνιος που ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με MVP τον Μπαρμπούνη.

Ψάρρας και Κρέτσης χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους. 

Στο πρώτο σετ ο Πανιώνιος ήταν μπροστά στο σκορ σταθερά από την αρχή. Ο Πανερυθραϊκός με τάιμ άουτ και αλλαγές προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ αλλά το σετ έληξε με 20-25 με πόντο του Δρογκάρη.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με μια ισοπαλία 3-3 με μπλοκ του Μάρκου στον Σονάρι.

Ο Πανιώνιος γρήγορα πήρε προβάδισμα και η ομάδα της Ερυθραίας πήρε τάιμ άουτ στο 3-8 το οποίο όμως δεν έφερε αποτέλεσμα, για να ακολουθήσει ακόμα ένα στο 12-20.

Το 13-21 ήρθε μετά από φάση διαρκείας και το 13-24 με επίθεση του Παλέντζα.

Ένα λάθος σερβις του Δανιήλ μείωσε για τον Πανερυθραϊκό σε 14-24 που όμως δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Ακολούθησε ένα κακό σερβις από την πλευρά του Πανερυθραϊκού και το σετ έληξε με 14-25.

Στο τρίτο σετ ο Πανερυθραϊκός προηγήθηκε για λίγο μέχρι το 6-5 με πόντο του Δορδοκίδη αλλά πάλι ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σετ αυτό έγιναν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του Πανιωνίου αλλά και της γηπεδούχου ομάδας.

Μάρκου και Ρεστέμης αλλά και κάποιες άουτ επιθέσεις από πλευράς Πανιωνίου μείωσαν για λίγο τη διαφορά χωρίς όμως ιδιαίτερη σημασία.

Το σετ έληξε με 19-25 και ο Πανιώνιος κατέκτησε το τουρνουά με καθαρή νίκη 3-0.

ΤΑ ΣΕΤ: 20-25, 14-25, 19-25

Πανερυθραϊκός (Κρέτσης) : Μάρκου, Παύλου, Δορδοκίδης, Σαλωνίτης, Τασάκος, Γκένοφ, Πλεμμένος (λ) / Καούνης (λ), Ρεστέμης, Γιαννόπουλος, Καλλιμάνης, Μπάος, Κοσμάς

Πανιώνιος (Ψάρρας):  Παλέντζας, Δρογκάρης, Μπαρμπούνης, Αντράδε, Δανιήλ, Σονάρι, Γκούζντα (λ) / Καζάζης (λ), Γεωργούτζος, Κωνσταντινίδης, Χατζηνικολάου, Κανάσαρος, Μαρσέλλος